TOP

‘Horizonte de sucesos’ una visió de Formentera amb tints de còmic a l’Ajuntament Vell

Del 23 de setembre al 5 d’octubre a l’Ajuntament Vell es podrà visitar l’exposició ‘Horizonte de sucesos‘, de Juan Moreno.

El protagonista principal d’aquesta exposició és el dibuix i la línia, en combinació amb altres tècniques artístiques com a aquarel·les, tinta xinesa, pintures i reproduccions impreses de les obres de l’autor.

La temàtica de la mostra gira directament o indirectament sobre llocs, situacions o personatges propis de l’illa de Formentera. Les grandàries de les obres són variats, sense superar el Din A3 o la grandària 40×50 en quadres.

Les obres de l’exposició es mouen per diferents llocs icònics de Formentera, com la Fonda Pepe, la plaça de Sant Francesc, Sant Ferran, la Mola i molts altres. També apareixen en les obres diferents personatges, tant imaginaris com locals, sempre buscant contar una història en cada il·lustració o pintura que, al seu torn, l’espectador podrà reinterpretar a la seva manera.

L’exposició s’inaugurarà dilluns vinent a les 20 h. La mostra es podrà visitar a l’Ajuntament Vell d’11 a 14 h i de 18.30 a 21.30 h (festius, diumenges i dilluns als matins, tancat).

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES