TOP

Primera edició del Formentera Sona Festival, que englobarà diferents estils musicals

Formentera estrena una nova proposta musical el pròxim divendres 27 de setembre, el Formentera Sona Festival, que oferirà tres concerts a sa Senieta, un habitatge de tipologia tradicional i mostra del patrimoni cultural de l’illa, que resulta un espai emblemàtic i de fàcil accés per al públic.

El primer concert tendrà lloc el divendres 27 setembre a les 20 h amb Kambrass Quintet, que interpretaran obres del renaixement, barroc i música contemporània. Els intèrprets són els trompetistes Guillem Cardona i Joan Pàmies, la trompista Maria Servera, el trombonista Xavier Gil i el tubista Oriol Reverter.

El segon concert, que se celebrarà el dissabte 28 de setembre a les 21 h, serà un espectacle eclèctic que transitarà els ritmes llatins, el jazz, el flamenc i la música clàssica. Serà a càrrec del flautista Alejandro Escalera, el guitarrista Dan Ben Lior i el pianista José María Pedraza.

Formentera Sona Festival conclourà el diumenge 29 de setembre a les 20 h amb l’espectacle «Entre coplas y tangos», a càrrec d’Art3, una companyia formada per la ballarina Rocío Osuna, la soprano Lucía Herranz i la pianista Elvira Ramon amb la col·laboració del percussionista Frank Cogollos i l’acordionista Juan F. Ballesteros.

Tots els concerts seran de franc per al públic
Aquest festival vol ampliar l’oferta musical de l’illa pensant en els seus residents i el turisme que l’estima. És una gran oportunitat per gaudir d’artistes nacionals i internacionals, d’estils musicals diferents i d’un repertori divers i d’alta qualitat.

Formentera Sona Festival és una iniciativa impulsada per la flautista i directora de l’Escola de Música i Dansa de Formentera, Úrsula Pomar, i la pianista eivissenca Elvira Ramon, amb el suport del Consell Insular de Formentera.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES