TOP
Bou embolat

PACMA sobre els 3 morts i els més de 200 ferits en festejos taurins aquest estiu: “Si al Govern no li importa els animals, tampoc li importa les persones?”

Almenys 202 persones van resultar ferides de diversa gravetat i 3 van morir en festejos taurins a Espanya entre els mesos de juny i setembre de 2024. Són les sorprenents dades recopilades i exposades pel Partit Animalista PACMA, que les ha recollit durant l’època estival; quan tenen lloc la majoria d’aquests esdeveniments, coincidint amb les festes municipals.

En un comunicat de premsa, la formació política ha assegurat que, entre les xifres ofertes, només es troben els ferits per contacte directe amb els toros (banyades, aixafaments o envestides), i apunten que, d’incloure als qui requereixen atenció mèdica per caigudes i cops d’una altra índole durant la participació en aquests festejos, les dades podrien arribar a triplicar-se, entre els quals, també ancians i infants.

Vàrem parlar d’aquesta qüestió amb el president de la formació, Javier Luna, qui avisa que les xifres són “incomprensibles”. En paraules de Javier Luna, “aquestes dades són fruit de la irresponsabilitat dels polítics al capdavant de les administracions públiques i resulta incomprensible que a més siguin finançats amb diners del contribuent”.

Podeu escoltar l’entrevista sencera aquí:

 

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES