TOP
La foto guanyadora de ‘Mi rincón Favorito de Formentera’, obra de Lluís Benet.

Lluís Benet i Arturo Ferrer, premiats en el certamen de fotografia ‘Mi Rincón Favorito’

Lluís Benet i Arturo Ferrer han estat guardonats amb el primer i segon premi, respectivament, del certamen ‘Mi Rincón Favorito de Formentera‘, dotats amb 200 i 100 euros. La imatge guanyadora, a més, serà impresa en diversos materials promocionals (postals, adhesius i pòsters) que la reconeixeran com el treball guanyador del concurs, i optarà als guardons nacionals del projecte ‘Mi Rincón Favorito’:

1r premi: 500 euros
2n premi: 400 euros
3r premi: 300 euros
4t premi: 200 euros
5è premi: 100 euros
10 premis d’accèssit de 50 euros.

Foto d’Arturo Ferrer.

 

Participació a IG
‘Mi Rincón Favorito’ és un certamen a la xarxa social Instagram que convida els usuaris a pujar fotografies de la localitat per mostrar i descobrir el més destacat de l’entorn: el seu paisatge favorit, una bucòlica posta de sol, un parc ple d’activitat, un racó poc conegut, el seu plat preferit de la gastronomia típica o la plaça més representativa en ple enrenou, entre altres idees.
L’objecte de la convocatòria és estimular la capacitat creativa de la ciutadania en el terreny de la fotografia digital alhora que es busca generar contingut enriquidor a les xarxes socials, a través d’un ús responsable i amb finalitat cultural. A més, el certamen compleix un objectiu de promoció turística, perquè fa que siguin els mateixos usuaris els que mostrin els aspectes que considerin més rellevants de la localitat, i s’aprofita la viralitat de la comunicació a través de les xarxes socials.
La iniciativa ‘Mi Rincón Favorito’ compleix el 2024 el seu quart any de recorregut a escala nacional. Entre les tres primeres edicions es varen congregar setanta certàmens locals i es varen presentar més de vuit mil imatges a concurs.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES