TOP
Una pantalla informativa del projecte.

Salut actualitza la infraestructura de wifi a l’Hospital de Formentera i Can Misses

Millorar la cobertura del wifi als dos hospitals de les Pitiüses és l’objectiu del projecte que acaba d’iniciar l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera. Durant els tres mesos vinents està previst instal·lar als hospitals de Formentera i de Can Misses un total de 380 antenes “per millorar la connexió sense fils i augmentar la cobertura”.
L’encarregada de dur a terme aquesta instal·lació és NTT Spain Intelligent Technologies and Services SL, que treballarà “sota la coordinació i la supervisió del servei d’Informàtica”, destaca la gerència de l’àrea sanitària.

Hospital de Formentera
En el cas concret de l’Hospital de Formentera la previsió és executar l’actuació en una setmana amb la finalitat d’actualitzar la infraestructura wifi existent, que es va implantar el 2008 amb quatre antenes, a les quals se’n van sumar dues més el 2022. Amb aquesta actuació es multiplicarà per cinc el nombre d’antenes. Un cop finalitzats els treballs, n’hi haurà 31 que “garantiran la cobertura al cent per cent de les instal·lacions a excepció de la zona de magatzems i cuina, on serà del 70%”.
Joana García Bonnin, cap del servei d’Informàtica de l’Àrea de Salut pitiüsa qualifica aquest projecte de “salt qualitatiu molt important tant per als professionals com per als usuaris”. Suposa, a més, “un increment del rendiment, augment de la velocitat i més seguretat”.

Hospital de Can Misses
A l’Hospital Can Misses es passarà de les 158 antenes que hi ha actualment a 350 noves antenes amb tecnologia wifi6. “Proporciona una millor connexió i permetrà gaudir del cent per cent de cobertura”, insisteixen des de la gerència. Aquestes 350 antenes “es distribuiran per tot l’hospital per garantir la cobertura”. Així, es col·locaran a consultes, unitats d’hospitalització, habitacions de pacients, despatxos i passadissos. Això suposa un canvi important respecte de l’actualitat, ja que les antenes estan principalment a passadissos i zones comunes, segons remarca l’Àrea de Salut.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES