TOP
El Formentera ha sumat a Alcúdia la segona victòria a la lliga. Foto: Xavi Guasch.

Resisteixen i guanyen jugant amb un menys tota la segona part (Alcúdia 0 Formentera 2)

El Formentera ha donat un cop de timó a la lliga i ha aconseguit la segona victòria en la seva visita a Alcúdia per zero gols a dos, en el partit corresponent a la cinquena jornada. El jugador de la casa Loren Bussi i el gran capità Gorriz han anotat els gols que han permès els de Maikel sumar tres nous punts malgrat jugar sencera tota la segona meitat amb un home menys.

L’equip s’ha mostrat molt sòlid davant d’un dòcil Alcúdia, i l’hàbil Esperalta ha posat la por al cos als rivals des dels primers minuts del matx. Les ocasions més clares, però, les han gaudit Niko Kata amb un baló al travesser en la sortida d’un córner, i Alberto Gorriz, que ha perdonat a porteria buida. I finalment, al minut vint-i-nou, Loren Bussi ha aconseguit connectar un bon xut creuat des de la frontal de l’àrea i ha avançat els de Maikel. Només deu minuts després, Gorriz s’ha refet de l’oportunitat fallada uns minuts abans i ha fet pujar el definitiu zero a dos amb un gol després d’una bona passada del també combatiu Madariaga.

L’ensurt del dia ha vingut a les acaballes del primer temps, quan Joan Marí, que estava completant un excel·lent partit, ha sigut expulsat de forma molt rigorosa pel col·legiat per una suposada colzada a un rival durant la pugna d’una pilota. Però els roig i negre no s’han deixat atemorir i han controlat el joc durant tota la segona part malgrat jugar només amb deu. De fet, fins i tot, haurien pogut ampliar l’avantatge en l’electrònic.

Partit molt seriós, amb idees clares, jugant de forma directa i amb moltes diagonals de l’equip, que es reenganxa a les posicions altres de la classificació. La setmana vinent el Formentera rebrà un Sant Jordi en hores baixes en un interessant derbi pitiús.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES