TOP
El far de la Mola. Arxiu

Segona arribada de la migració irregular en un dia. Grup de 23 persones interceptades a la Mola

Un total de 23 persones d’origen magribí en aparent bon estat de salut han set detingudes per arribada irregular en territori espanyol per la Guàrdia Civil, segons ha informat la Delegació del Govern. Els fets han tengut lloc avui a les 14.30 hores a la zona del Far de la Mola. Es tracta de la segona arribada registrada avui, després que aquest migdia agents de l’institut armat haguessin interceptat un altre grup de 13 persones.
Des d’inicis d’any han arribat a la nostra illa o a les seves aigües territorials un total de 1.561 persones repartides en 100 grups procedents del continent africà, majoritàriament d’Algèria. El darrer dia amb arribades a Formentera va ser el passat 1 d’octubre.

Protocol
En el protocol habitual que s’aplica a les persones arribades de forma irregular, aquestes són traslladats a Eivissa, on passen un control sanitari i una primera assistència per part de Creu Roja. Després queden sota la custòdia de la Policia Nacional, que té un termini màxim de 72 h per tramitar el seu expedient de devolució en el cas dels majors d’edat.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES