TOP
Dones caminen per Formentera. Fons Wolfgang Wicher/Arxiu d’Imatge i So de Formentera.

El Consell convoca la beca d’investigació sobre la recuperació històrica de les dones de Formentera

L’àrea d’Igualtat i LGBTI del Consell de Formentera anuncia que el pròxim 4 de novembre finalitza el termini per presentar projectes de recerca vinculats a la recuperació històrica de les dones a l’illa de Formentera, tenint en compte totes les etapes de la vida.
Per tercer any consecutiu, el Consell impulsa la investigació científica amb aquesta beca dotada amb 8.000 euros, que busca promoure la recuperació històrica de les dones de la nostra illa.
D’aquesta manera, es pretén complir amb les accions que recull Pla d’Igualtat entre Dones i Homes de Formentera 2024-2027, així com el Pla de Diversitat Sexual, Familiar i de Gènere de Formentera 2023-2026 i el Pla Intern d’Igualtat del Consell Insular de Formentera 2024-2028.

Requisits
Poden sol·licitar aquesta beca les persones majors d’edat en possessió d’una titulació mínima de diplomatura. Es poden acollir a la convocatòria a títol individual o bé constituïts en equips de recerca.
El procediment de concessió de la beca es farà en règim de concurrència competitiva i les bases han sortit publicades al BOIB i a la web del Consell de Formentera.
Les sol·licituds es poden presentar de manera presencial a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) o telemàticament, a través de l’Oficina Virtual d’Atenció Ciutadana (OVAC).

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES