TOP
Ensalada de peix sec i bescuit. Arxiu.

Setmanes Gastronòmiques, del 14 al 27 d’octubre: 13 restaurants amb menús a 25 euros

La Petita i Mitjana Empresa de Formentera (PIMEF) ha anunciat que 13 restaurants de l’illa s’han sumat a una nova edició de les Jornades Gastronòmiques de Formentera, que prenen el nom de Setmanes Gastronòmiques i se celebren entre el 14 i el 27 d’octubre. Aquests establiments oferiran menús basats en la gastronomia tradicional i elaborats amb productes de Formentera a un preu de 25 € amb la beguda no inclosa. Cada restaurant ha triat en quina de les dues setmanes participa o si ho fa en totes dues.
En aquesta nova edició de les Jornades Gastronòmiques, l’organització passa a anar a càrrec de PIMEF, en col·laboració amb l’àrea de promoció turística del Consell.

Premis per als restaurants i per als comensals
Des de l’organització s’ha optat per atorgar premis als restaurants que hi participin i als comensals que acudeixin a degustar els menús. Per aquest motiu, s’ha establert un sistema de votació en línia molt senzill on els comensals, a través d’un QR, podran votar el restaurant on hagin acudit. Si el comensal va a un mínim dos restaurants i vota l’experiència, també entrarà en el sorteig d’un premi en metàl·lic.

Premis
1er premi per al restaurant més votat- 1.500€
2n premi per al segon restaurant més votat- 1000€
Premi mitjançant sorteig pel client guanyador – 500€

Restaurants que participen
Café del lago
Cafunè
Can Forn
Ca Martí
Can Pasqual
Es Marés
Geko
Pinatar
Sa Barraca
Ses Eufabietes
Trastienda
190 pasos
Casa Paya electrodomésticos (restaurant guanyador de l’edició de maig)

Agraïments
En un comunicat, PIMEF i ABRO (Associació de Bars, Restaurants i Oci nocturn de Formentera) agraeixen “a la conselleria de Turisme i al conseller Artal Mayans la confiança” per haver-los cedit l’organització d’aquestes jornades, així com “la implicació i l’ajuda de tota l’àrea de Promoció Turística per poder-les dur a terme”. La patronal també destaca que “el conseller s’ha mostrat satisfet que aquest tipus d’accions es duguin a terme amb la implicació directa del sector de restauració, ja que al capdavall la seva finalitat és fer valdre la gastronomia tradicional de Formentera”.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES