TOP
Dani Serra, Pep Mayans, Artal Mayans i Lidia Álvarez.

Setmanes Gastronòmiques (del 14 al 27): consultau els dies i els menús dels 13 restaurants

Les Setmanes Gastronòmiques de Formentera se celebren del 14 al 27 d’octubre en 13 restaurants de l’illa. Aquests establiments oferiran menús basats en la gastronomia tradicional i elaborats amb productes de Formentera a un preu de 25 € amb la beguda no inclosa.
Artal Mayans (conseller de Turisme), Pep Mayans (president PIMEF), Lidia Álvarez (gerent PIMEF) i Dani Serra (restaurador de l’Electrodomésticos Casa Paya) presenten les Setmanes Gastronòmiques a Ràdio Illa, que enguany són organitzades per la PIMEF amb la col·laboració del Consell.

A continuació podeu consultar els menús i els dies de disponibilitat dels 13 restaurants de les Jornades  Gastronòmiques  de Formentera (Font: PIMEF).

TRASTIENDA (només nits, del 14 al 27, de dilluns a dissabte)
Salpicón de caballa y mejillón
Dumplings de calamar a la bruta
Postre: Greixonera

CAFUNÉ (només nits, del 14 al 27, de dijous a diumenge)
Primero (a elegir)
Frito de pulpo payés
Tartar de tomate del huerto con burrata y pesto de pistacho (V)
Segundo (a elegir)
Carrillera de ternera con cremoso de patata y salsa demi-glace
Falafel de espinacas, salsa tzatziki, col lombarda y boniato frito (v)
Postre (a elegir)
Cheesecake cremoso con avellanas garrapiñadas y cereza negra en almíbar
Brownie de chocolate con helado de coco

RESTAURANT SES EUFABIETES (del 14 al 20)
Primer (a elegir)
Amanida pagesa amb peix sec de Formentera
Coca de pebrera torrada amb gató, feta amb farina de blat xeixa sembrat a sa nostra finca agrícola de Ses Eufabietes (Cas Majoral)
Segon (a elegir)
Calamar amb sobrassada
Frita de bestiar (anyell) de sa nostra finca agrícola de Ses Eufabietes (Cas Majoral)
Postre (a elegir)
Greixonera (segons recepta des nostros majors)
Macarrons de Sant Joan (segons recepta des nostros majors)

ELECTRODOMÉSTICOS CASA PAYA (només nits, del 14 al 27, de dilluns a dissabte)
Primero (a elegir)
Tosta de mejillones, escabeche de
zanahoria y hierbas
Tarrina de cerdo y encurtidos
Segundo (a elegir)
Alubias del ‘Paco Penas’ en salsa verde con almejas
Un trozo de vaca al carbón
Postre
Arroz con leche

RESTAURANT CAN MARTÍ (només nits, del 14 al 27)
Aperitiu
Crema de carbassa, ginger i garrapinyada
Primer (a elegir)
Babaganoush (hummus d’esberginia), magrana i oli de menta
”Pizzeta” de pebrot escalivat, peix sec i pil pil
Segon (a elegir)
Caneló de xai amb betxamel de sobrasada
“Espeto” de calamarcets a la bruta amb patató
Postres
Tarta Tatin de Caquis amb gelat de mandarina

PINATAR RESTAURANT (només nits, del 14 al 19)
Primer (a elegir)
Croquetes de calamarets a la bruta amb patatetes palla
Timbal d´ous romputs amb patates en dues textures, sobrasada i botifarró
Segon (a elegir)
Filet de gallineta fregida en tempura amb cruixent de ceba i verduretes
Tendre llomet farcit wellinton amb salseta de figues seques i guarnició
Postres (a elegir)
Greixonera amb geladet de torró d´ametlla
Bunyols de vent i de poma amb gelat de mango

CAFÉ DEL LAGO (del 14 al 27)
Primero
Ensalada tibia de pulpo de Formentera con patatas, judías verdes, feta, aceitunas taggiasche y gazpacho emulsionado con aove.
Segundo
Linguine de pasta fresca con pesto de hierbas finas del campo y Calamar
Postre
Chesecake de queso de cabra con crumble de almendras y coulis de
frambuesa

190 PASOS (només nits del 14 al 27, de dimecres a dissabtes)
Aperitivo
Ensalada pagesa
Croqueta de calamar a la bruta
Primero
Fideos melosos de calamar y gamba
Segundo
Albóndigas con tomate y mahón
Postre
Greixonera

GECKO HOTEL Y BEACH CLUB (només migdies, del 14 al 20)
Primero
Gilda de boquerones
Croquetas de pollo al corral y jamón ibérico
Mejillones Thai con Leche de coco y curry
Segundo (a elegir)
Arroz meloso de sepia y pulpo de roca
Tacos mejóranos de ternera con mozarella gratinada
Postre
Brownie casero de chocolate con helado de vainilla

CAN FORN (del 21 al 27)
Primero
Frito de asadura (freixura).
Tosta de escalivada y anchoas.
Segundo
Guiso de congrio.
Arroz de matanzas.
Postre
Tarta de queso con coulis de higos
Mousse de higo chumbo.

SA BARRACA (del 14 al 27)
Primero
Empanada de sobrasada cebolla queso y nueces.
Croquetas de calamar en su tinta con alioli.
Segundo
Boca burger de cordero a baja temperatura Cebolla caramelizada y
pimiento Ahumados.
Aumonie de cordero queso y nuez con espuma de pimientos ahumados.
Postre
Crepes rellenos de crema pastelera de queso de cabra.
Greixonera con textura de higos de Formentera.

ES MARÈS (del 14 al 27, de dilluns a dissabtes)
Primero
Coca de sobrasada y miel de Formentera con cebolla caramelizada
Buñuelos de pulpo sobre cama de pisto payés
Segundo
Canelón de pollo payés
Fritura de gallo con aros de cebolla y crema de patata
Calamar a la bruta relleno de butifarra
Postre
Greixonera con helado de licor de hierbas
Panna cotta de queso de cabra con miel de Formentera

CAN PASCUAL (només migdia, del 14 al 27, de dimecres a dissabtes)
Primero
Brioche de mantequilla de cabra relleno de sobrasada de Formentera
Frito de pulpo con espuma de patató
Segundo
Arroz meloso de cordero y espárragos verdes
Sirvia de Formentera en all i pebre
Postre
Greixonera con sorbete de albahaca
Plátano asado con  helado de vainilla y espéculos

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES