TOP
El bar del poliesportiu. Arxiu

El Consell treu a licitació l’explotació del bar-cafeteria del poliesportiu Antoni Blanc

El Consell Insular de Formentera ha tret a licitació l’explotació del bar-cafeteria del poliesportiu Antoni Blanc, situat en la primera planta de l’edifici, així com les màquines expenedores de begudes no alcohòliques i d’aliments, ubicades a les zones comunes del poliesportiu.
El cànon inicial és de 4.000 euros anuals, IVA no inclòs, per la qual cosa les ofertes hauran de ser per un import igual o superior. L’adjudicació serà per un període de quatre anys. Les empreses interessades podran presentar les seves ofertes a través de la Plataforma de Contractació del Sector Públic fins al pròxim 4 de novembre a les 19 hores.

Els darrers mesos de gestió 
Recordam que a finals de 2023 el Consell de Formentera tancà amb una empresa local de restauració un contracte de sis mesos per fer-se càrrec de l’establiment, que va estar operatiu fins a finals del passat curs escolar.
El novembre de 2023, el llavors conseller d’Administració Insular, José Manuel Alcaraz, explicà a Ràdio Illa que després de tres ocasions en què el concurs per explotar el bar quedà desert, finalment el Consell decidí impulsar la reobertura amb la gestió directa. Ja en aquell moment, la institució insular es plantejava, a partir de setembre de 2024, convocar una nova convocatòria pública per adjudicar l’explotació de la cafeteria.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES