TOP
Conseller Rafa Ramírez

Ramírez situa després de la votació dels pressupostos “una finestra d’oportunitat” per fer una moció de censura a Córdoba

Rafa Ramírez, secretari general del PSOE de Formentera, va respondre ahir dilluns en entrevista al De far a far l’article d’opinió que Llorenç Córdoba va publicar a Ràdio Illa i en la qual el president del Consell especulava sobre un acord “signat” entre el partit de Ramírez i Sa Unió per fer-lo fora de la presidència de la màxima institució insular. Preguntat sobre aquesta possibilitat fins a tres vegades, Ramírez finalment va admetre que la moció de censura “és una possibilitat”, i que el moment idoni serà després de la votació en el ple de pressupostos de novembre, que, presumiblement, augura Ramírez, Córdoba perdrà. Segons el socialista, llavors Córdoba es veurà obligat a sotmetre’s a una qüestió de confiança i els partits actualment en l’oposició tindran quinze dies per preparar una moció de censura al president.

Ramírez, que va assegurar haver rebut amb sorpresa i distància les referències a la seva persona per part de Córdoba, ha insistit molt en l’informe -no vinculant- que la Comissió ètica ja hauria entregat al president i que, segons afirma el socialista, aquest es nega a presentar a la resta de consellers.

L’exvicepresident del Consell també va criticar que Córdoba es dediqui a escriure articles d’opinió quan, segons el socialista, té molts fronts oberts, i va assegurar que l’actual president va voler mercadejar el suport del PSOE per formar una nova junta de govern oferint-los “un sou per quatre hores de treball”.

Podeu escoltar l’entrevista sencera aquí:

 

 

Compartir

Comentaris (1)

  • Pedro Galli

    Creo que la solución no es más de lo mismo: Sa Unió al igual que GxF+PSOE nos otorgan un Consel gigante y costoso, productor de burocracia.
    El pueblo debería interesarse en conocer el otro modelo de gobierno existente si quiere un VERDADERO CAMBIO que es el Libertarismo, el mismo que ahora logra un déficit fiscal 0 (CERO) en Argentina. Sólo un gobierno eficiente puede ayudar a su gente, que no te engañen.

Deixa una resposta

PROGRAMES