TOP
Jasmin Juan, tècnica insular de Comerç; Lídia Álvarez, secretària general de PIMEF; Nuria Cuenca Ruíz, de Te doy la luna; i Artal Mayans, conseller de Turisme. Foto: PIMEF

26 d’octubre: la Fira d’Estocs es trasllada a sa Senieta per ampliar l’espai d’exposició

La segona edició de la Fira d’Estocs se celebrarà el dissabte 26 d’octubre de 17 a 22 hores al pàrquing de sa Sanieta.
Aquesta fira és una oportunitat perquè 21 comerços locals de roba, complements, decoració i un llarg etcètera, puguin liquidar articles de temporada a preus més econòmics i el públic pugui beneficiar-se d’una àmplia gamma de productes d’alta qualitat a bon preu. Enguany la fira ha canviat d’ubicació (el 2023 tengué lloc al Jardí de ses Eres) perquè després de l’èxit de participació de l’any passat, l’organització ha triat un espai més ampli.
Com en la primera edició, l’organització ha fet un esforç per facilitar la presència de famílies, de manera que enguany la fira tornarà a comptar amb castell inflable i jocs per als infants, a més de música en directe a partir de les 19 hores amb Javi Farias i Gualicho. Així mateix, les apimes de l’illa podran muntar taula per vendre berenars amb l’objectiu de recaptar fons per als viatges d’estudis.
Aquest any com a novetat hi haurà un concurs de dibuix infantil en què els nens podran participar fent el seu dibuix sobre el comerç local. El dibuix guanyador serà premiat amb material escolar.
L’esdeveniment és organitzat per PIMEF (Petita i Mitjana Empresa de Formentera) a través de l’Associació de Botiguers de Formentera i compta amb l’estreta col·laboració de la conselleria de comerç i el suport de Promoció Turística del Consell de Formentera.

Allibera espais als negocis i ofereix oportunitats als clients
Nuria Cuenca Ruíz propietària de Te doy la Luna i participant de l’edició anterior ha manifestat la importància d’esdeveniments com aquest en què es dona visibilitat al sector comerç de Formentera, que lluita per obrir la màxima quantitat de mesos possibles durant l’any.

Fragment del cartell de la II Fira d’Estocs.

Per part seva Lídia Álvarez, secretària general de la PIMEF, confia que la pròxima fira aconsegueixi el mateix èxit que l’edició anterior, destacant la seva importància com un mitjà per acostar el comerç local a la comunitat i atorgar-li la visibilitat que mereix.
Des de la conselleria de Turisme que donen suport a aquesta fira per tractar-se d’un esdeveniment que ajuda a desestacionalitzar la temporada. El conseller del ram, Artal Mayans, ha declarat: “En oferir productes en estoc a preus reduïts, els comerciants no només aconsegueixen alliberar espai per a noves mercaderies, sinó que també brinden als clients l’oportunitat d’adquirir articles a preus més accessibles. Aquesta pràctica no sols satisfà les necessitats dels consumidors, sinó que també contribueix a la sostenibilitat en evitar el malbaratament de productes, promovent així la circularitat de l’economia”.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES