TOP
Guasch, Córdoba i Fernández, a la seu del Consell. CIF

El president i Asier Fernández es reuneixen amb Raquel Guasch, representant de l’administració de l’Estat

El president del Consell de Formentera, Llorenç Córdoba, s’ha reunit amb la directora insular de l’Administració de l’Estat a les Pitiüses, la formenterera Raquel Guasch. En la trobada també hi ha participat el director insular de Litoral, Asier Fernández.
De moment, no han transcendit els temes que s’han abordat en la reunió i en una breu nota, l’àrea insular de Comunicació ha indicat que “s’han tractat diverses qüestions d’actualitat i s’han posat les bases per a la resolució de diferents problemàtiques que afecten totes dues administracions”.
Tot i que la nota del Consell no ho concreta, els fets més recents apunten que en la trobada es pot haver parlat de la sol·licitud perquè Formentera disposi d’una base de Salvament Marítim i d’una altra de la Guàrdia Civil de la Mar, l’ampliació de la dotació de l’institut armat a la nostra illa, la retirada de les embarcacions de la migració irregular abandonades a la costa, la demanda de recursos per tenir cura dels nens i joves migrants que tutela el Consell, la instal·lació del radar SIVE a la Mola o la problemàtica relacionada amb l’aplicació de la delimitació costanera i la llei de costes, entre altres.
Finalment, el president ha destacat el to cordial de trobada i ha qualificat la reunió de “molt productiva”.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES