TOP
Paula Tello, Coloma Mas, Dani Agulló i Sergio Bustamante

Novetats en els cursos de certificiat de professionalitat de l’IES Marc Ferrer: electromecànica, socorrisme i neteja

L’àrea de formació professional de l’IES Marc Ferrer torna a oferir enguany, per tercer any consecutiu, cursos de certificat de professionalitat dirigits a persones ja incorporades a l’àmbit laboral que poden assolir una titulació relacionada amb el seu sector de feina. Són cursos més breus que els graus tradicionals de formació professional i que tenen un component pràctic molt accentuat. Per aquest curs 24/25, la novetat serà que a l’oferta de cursos en àrees d’administració i cuina, s’hi ha afegit propostes d’electromecànica, socorrisme i neteja.

La coordinadora de certificats de professionalitat del centre, Paula Tello, agraeix els convenis signats amb el Consell i el taller mecànic es Brolls, de n’Israel Garcia, per les pràctiques, respectivament, de socorrisme i electromecànica.

Qui hi estigui interessat pot passar per la secretaria de l’IES Marc Ferrer cada matí de 9 a 14 h. Però cal fer via perquè les places són limitades.

Aquest matí ens han detallat les característiques dels cursos la mateixa coordinadora, na Coloma Mas (socorrisme), Dani Agulló  (administració) i en Sergio Bustamante (cuina). Podeu escoltar l’entrevista sencera aquí:

 

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES