TOP
Dos bombers, durant la intervenció d’avui al Camp Municipal de Futbol.

Les feines de la nova grada del Camp Municipal de Futbol provoquen un incendi

Aquesta tarda s’ha declarat un incendi al Camp Municipal de Futbol, en els magatzems que hi ha sota les grades de nova construcció, on hi ha cables i material esportiu. Segons ha informat el Consell, els operaris que estan treballant en la nova grada estaven posant tela asfàltica amb un bufador i, per transferència de calor, s’ha encès el cablejat que hi ha a l’interior d’aquests magatzems, que va d’una banda a l’altra del camp, de manera que la combustió ha afectat diverses dependències que contenien material esportiu.
S’ha avisat els bombers a les 17.48 hores i s’ha donat per extingit el foc a les 18.44 hores. Les instal·lacions del camp han set desallotjades per ordre dels bombers per evitar possibles intoxicacions per fum i s’han suspès els entrenaments durant la resta de la tarda.
En l’extinció del foc hi han participat un sergent i quatre bombers, dos ‘pick up’ de primera intervenció, una bomba urbana lleugera, una bomba rural pesant, una patrulla de la Guàrdia Civil i una altra de la Policia Local.

L’interior de la grada, després de l’extinció del foc. CIF

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES