TOP
Martirio i Raúl Rodríguez en una imatge promocional del Festival Barnasants.

Martirio oferirà el 26 d’octubre el concert que hagué d’ajornar el passat febrer

Formentera acollirà el pròxim 26 d’octubre el concert de la cantant Martirio, que va haver de ser ajornat el passat 24 de febrer per motius mèdics. Aquest concert està englobat en el projecte de cultura en xarxa Barnasants, inclòs en el programa L’illa a escena.
En el recital Martirio oferirà un ventall de cançons que han format part de la seva vida artística i que, amb els arranjaments del guitarrista Raúl Rodríguez, adquireixen una nova dimensió, segons informa el Consell en una nota de premsa.

Versions i temes propis
El repertori està basat en els discos que han gravat junts, que inclouen grans cançons llatinoamericanes adaptades als pals flamencs, així com composicions pròpies. L’espectacle pivota en bona part sobre el repertori de la gran Chavela Vargas, i els temes pertanyen al disc homenatge que tots dos li van dedicar i que conté versions de la seua admirada artista a compàs flamenc.

So eclèctic
Del blues al flamenc, del bolero al tango, de la copla al swing. Aquest to, a vegades culte i altres popular, sempre còmplice i heterogeni que caracteritza la música de Martirio, i amb la versatilitat instrumental de Rodríguez, ambdós artistes han aconseguit conquistar el públic, tant a Espanya com a Llatinoamèrica, en escenaris de tota mena: des del Lope de Vega a Sevilla als jardins de Sabatini a Madrid, de l’Argentina a Xile, Mèxic o Colòmbia i, per descomptat, als més diversos festivals, teatres i places de la Península.
El concert se celebrarà a la Sala de Cultura (Cinema) i el preu serà de 7 euros (50% de descompte en cas de preu reduït). L’aforament serà limitat.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES