TOP
Imatge del partit (X. Guasch)

Victòria i ja dormen en posicions de promoció d’ascens (Migjorn 0 Formentera 2)

El Formentera ha aconseguit aquesta tarda una important victòria a domicili en la seva visita a Menorca en derrotar per zero gols a dos al Migjorn, un equip acabat d’ascendir a la categoria.

Els de Maikel, que encadenen tres setmanes seguides guanyant, han inaugurat el marcador ben d’hora, al minut dos, en aprofitar Madariaga una pilota morta dins l’àrea després d’una primera aturada del porter local, que s’ha convertit en el millor jugador dels seus. El partit es posava barda avall i els roig i negre eren amos i senyors sobre el terreny de joc. De fet, el mateix Madariaga, abans del minut 20, ja podia haver anotat dos gols més si no hagués estat per les esplèndides intervencions del número 1 dels menorquins.

La segona part ha prosseguit amb la mateixa tònica, amb el Formentera perdonant infinitat d’ocasions claríssimes i amb el temor que això no els passés factura al final del matx. Però quan els de Maikel menys còmodes es trobaven, Nico Kata ha fet pujar el gol de la tranquil·litat a l’electrònic, certificant tres punts més que merescuts.

Sigui el que sigui el que passi en els partits que encara s’han de disputar de la jornada, el Formentera dormirà tota la setmana en posicions d’ascens, almenys fins a rebre el diumenge vinent el Manacor al Municipal.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES