TOP
El desembarcament als varadors de s’Anfossol. Foto: Mar Mayans

Dos barques de la migració recalen avui a l’illa: a s’Anfossol i as Ca Marí

Durant la jornada d’avui han arribat a Formentera dos barques més de la migració irregular, una as Ca Marí, a primera hora del matí, i l’altra a la tarda, a s’Anfossol, prop des Caló de Sant Agustí. En total han desembarcat 24 persones “d’origen magribí, en aparent bon estat de salut”, segons la Delegació del Govern.
L’arribada de la tarda, a s’Anfossol, ha set gravada devers les 16.30 hores per una ciutadana que es trobava navegant a les proximitats. En les imatges, s’aprecia com una barca de fibra de poca eslora i motor poc potent arriba a les roques, on queda abandonada. Una vegada han desembarcat, els seus ocupants encenen una bengala per facilitar la seva localització. De fet, patrulles de la Guàrdia Civil i la Policia Local els han interceptat pocs minuts després, a les 16.45 hores.

Imatges de Mar Mayans.

A primera hora del matí, a les 6.50 hores, un altre grup amb 12 persones ha recalat en algun punt de la costa de Migjorn i ha set interceptat per agents de l’institut armat a la carretera de Ca Marí.

Recompte
Des d’inicis d’any han arribat a la nostra illa o a les seves aigües territorials un total de 1.796 persones repartides en 113 grups procedents del continent africà, majoritàriament d’Algèria. El darrer dia amb arribades a Formentera va ser el passat 21 d’octubre.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES