TOP
Moment del partit (Foto: Pep Toni Bartolomé Tur / SD Formentera)

Passa enrere (Formentera 0 Manacor 3)

El Formentera ha perdut inesperadament aquest dissabte el seu enfrontament corresponent a la vuitena jornada de lliga contra el Manacor. No ha st el dia dels de Maikel Romero, que molt condicionats per les baixes, han completat un molt mal partit contra un rival a priori inferior.

Malgrat que les primeres ocasions del partit han set roges i negres, els mallorquins s’han avançat al 17 de partit en aprofitar una treta de córner molt mal defensada pels locals. El Formentera ho ha seguit intentant, sense massa encert, tenint l’ocasió més clara amb un xut llunyà al travesser d’Esperalta. Però han sigut els manacorins qui han ampliat l’avantatge al trenta-set, en una nova badada defensiva dels de Maikel.

La segona part no ha vist una reacció del Formentera, que amb prou feines ha inquietat la portaria contrària malgrat tenir la possessió de la pilota. I, de fet, han set els mallorquins que, en aprofitar una contra, han fet pujar el tercer a favor seu en l’electrònic.

Partit per oblidar i els de Maikel que perden l’oportunitat de consolidar-se en els llocs capdavanters de la taula classificatòria. El dissabte vinent, dia de Tot Sants, els roig i negre jugaran a camp del Portmany, que malgrat haver fet un mal inici de temporada, avui ha plantat cara al tot poderós Poblense.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES