TOP
Juanjo Escandell des Capri i Pep Mayans d’en Pasqual

Així seran les presentacions formentereres al Madrid Fusión

Entre demà dilluns i dimecres de la setmana vinent, cinc restaurants i sis productors locals de Formentera participaran en el congrés gastronòmic Madrid Fusión que se celebra al recinte firal Ifema de Madrid. Per fer-nos una mica de gola, divendres vàrem xerrar al De far a far amb alguns dels protagonistes. Així en Pep Mayans de Can Pasqual, en Juanjo Escandell en nom des Capri i el Capritxos i en Carlos Tur representant es Tanga, ens van explicar quines seran les seves propostes a Madrid i com viuen aquesta experiència, en la que, alguns d’ells, repeteixen. També varen reflexionar sobre el moment gastronòmic de la nostra illa, que per mèrit propi ha esdevingut una apreciada oferta complementària a l’encant turístic de Formentera, i també comentaren sobre l’oferta de restauració a l’illa durant l’hivern.

Podeu escoltar l’entrevista sencera clicant en el següent reproductor:

 

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES