TOP
Na Belen Palerm

“Cada any ens augmenta la demanda de Peix Sec fora de Formentera”

Ara fa uns dies es va celebrar l’entrega dels guardons de l’edició d’enguany dels premis de l’Acadèmia de Gastronomia d’Eivissa i Formentera, on entre els premiats hi havia l’empresa familiar Peix Sec, a la qual ‘se li reconeix “el treball que fa aquesta empresa familiar, donant a conèixer aquest producte que de ser conegut només en la zona s’està introduint en l’alta cuina. Actualment, són molts els cuiners que han trobat en aquest peculiar producte, un ingredient diferent que els ofereix la possibilitat de donar curs a la seva imaginació i a elaborar plats únics”.

N’hem parlat amb una de les propietàries, na Belen Palerm, en entrevista al De far a far. Ens confessa que han patit una gran pujada en els imports dels costs i que han estat a punt de llençar la tovallola.

Podeu escoltar l’entrevista sencera aquí:

 

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES