TOP
Martina Cacheiro i Ana Jiménez

Conversem amb les xefs premiades Ana Jiménez i Martina Cacheiro

L’Acadèmia de Gastronomia d’Eivissa i Formentera ha atorgat quatre dels seus premis anuals a Formentera.  Així, el premi a la millor xef ha set per a Ana Jiménez del restaurant Quimera. El reconeixement al millor restaurant ha estat per al Casbah, local on al capdavant dels fogons hi ha una altra dona, Martina Cacheiro Alonso,   mentre que el premi a la cuina tradicional ha recaigut en el restaurant Sa Figuera de la Mola. L’Acadèmia de Gastronomia ha volgut també reconèixer el treball de Formenterers Solidaris en aquests mesos de pandèmia, encarregant-se de la gestió del Banc d’Aliments de l’illa amb les seves campanyes de recollida d’aliments per ajudar les famílies més necessitades.

Podeu escoltar l’animada conversa amb les xefs Ana Jiménez i Martina Cacheiro en aquest enllaç

 

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES