
‘De Formentera amb molt de gust’: “És només un començament” per potenciar el sector primari i la restauració tradicional
‘De Formentera amb molt de gust‘ és la nova marca per identificar restaurants amb receptes tradicionals, comerços amb productes locals i productors d’aliments km0 de la nostra illa.
Pep Mayans, president de la PIMEF; Lídia Álvarez, secretària general d’aquesta patronal, i Franco Chimirri, cap d’ABRO (Associació de Bars, Restaurants i Oci nocturn de Formentera) expliquen que l’objectiu d’aquest segell és que residents i visitants puguin saber, a partir d’una font fiable i en una web unificada, on gaudir de la gastronomia local i on comprar productes alimentaris fets a l’illa. Per aquest motiu, a més d’un logo que trobarem a l’entrada dels establiments adherits, a partir de maig està previst que entri en funcionament un web amb informació, mapes i vídeos sobre aquesta oferta de productes, restauradors i comercialitzadors locals.
A més, Álvarez exposa que la Comissió de Seguiment ‘De Formentera amb molt de gust’ comprovarà que els restaurants que participin en la iniciativa (de moment n’hi ha 25) compleixin amb els criteris establerts per formar-ne part. Així mateix, mitjançant ‘De Formentera amb molt de gust’ s’articularan iniciatives per promoure el producte local, com el Concurs de Frita o el Taller per elaborar pa amb blat xeixa, i es llançarà una sèrie de vídeo-receptes fetes pels mateixos xefs dels restaurants de Formentera.
La PIMEF disposa d’un formulari per sol·licitar l’adhesió a aquest segell per part dels restaurants que podeu obtenir en aquest enllaç.
Deixa una resposta
Heu d'iniciar la sessió per escriure un comentari.