El pròxim matx serà dissabte vinent a casa contra el Felanitx. SDF

El Formentera perd el primer partit de lliga al darrer minut (Llosetense 1-0 SD Formentera)

El Formentera ha visitat Lloseta en el primer partit de lliga d’aquest grup 11 de la Tercera RFEF. Un partit amb bon ambient, solejat i dos equips que han sortit amb un ritme de joc molt alt.

Molta lluita i moviment, però cap rematada entre els tres pals en tota la primera part, que ha estat entretinguda. Amb taules s’ha arribat al descans.

A la segona part, el Llosetense ha sortit amb una marxa més i ha pressionat fort al Formentera, provocant diverses ocasions de gol.
El Formentera ha contraatacat amb el primer remat a porta al minut 65, que el porter local ha desviat a córner. Al minut 70 una falta d’entesa entre els defenses del Llosetense ha propiciat una ocasió claríssima per als roigs-i-negres, però un defensa ha aconseguit treure la pilota de la mateixa línia. Al minut 85 han tornat a gaudir d’una rematada a peus de Losada que per poc no ha marcat gol.
En el temps afegit, però, el Llosetense ha marcat l’únic gol del partit aprofitant una pèrdua del Formentera.

Derrota dolorosa a Lloseta en el primer partit de lliga, que ha acabat amb tangana i expulsions pels dos equips.

El pròxim partit serà el dissabte 14 de setembre al Municipal de Sant Francesc contra el Felanitx.