La colla de Can Batlet guanya el primer Concurs de frita
Aquest cap de setmana s’ha celebrat el primer concurs de frita “Amb molt de gust” a Formentera per a promocionar el producte i la gastronomia de la nostra illa. Tretze equips, unes cinquanta persones en total, van participar en el certamen. Entre ells, el grup del Grau Bàsic de Cuina de l’IES Marc Ferrer o el restaurant Can Terra d’Eivissa.
Fins a equips internacionals
Des de primera hora del matí de dissabte els equips van fer gala del seu bon humor i la seva implicació; taules decorades, davantals personalitzats, persones valentes que es van atrevir a participar en solitari amb tot el treball extra que això comporta, o algun equip internacional que va demostrar que la frita de Formentera traspassa fronteres.
Colles guanyadores
El jurat ho va tenir molt difícil a l’hora de triar als millors i fins en tres ocasions hi va haver ronda de votacions per al desempat. Finalment els guanyadors van ser els següents:
Primer premi: Sa colla des Ca Marí de la família Batlet amb 1000 euros; Ca na Platera es va endur el segon premi de 500 euros, que va ser donat a l’AECC; i el tercer premi, de 300 euros, va ser per a Can Rafal i el seu frit de freixures.
Frita, oli i mel
Unes 300 persones van acudir a gaudir del dia de festa i tastar les frites fins al final d’existències. Així, van poder acostar-se a les taules de tast, a la d’oli proporcionat per Sa Tanca des Clot i a la de mel de l’Associació d’Apicultors de Formentera, que juntament amb una natura morta decorativa de producte local completaven l’aparador d’aquesta jornada.
Parades de mel i d’oli. PIMEF
Agraïments
Les tres associacions organitzadores del concurs; PIMEF, ABRO i AEPAF, es mostraren contentes per l’èxit de participació i agraïren la implicació de les tres conselleries que van donar suport aquesta iniciativa; Comerç, Turisme i Agricultura, així com el treball dut a terme per la brigada del Consell.
Deixa una resposta
Heu d'iniciar la sessió per escriure un comentari.