Formentera, present a Madrid Fusión amb 13 restaurants
Formentera és present des d’avui en la fira gastronòmica Madrid Fusión que es duu a terme al recinte firal d’Ifema fins dimecres. En aquesta mostra, on es promociona el producte local i la gastronomia, els restauradors de la nostra illa fan mostres de cuina i s’ofereixen degustacions dels productes illencs.
En aquesta edició hi participen un total de 13 restaurants i productors d’oli: Restaurant Casbah, restaurant Maysi, 190 pasos, Quimera, Ca na Platera, Fandango, Oli sa Tanca des Clot, Vi Terramoll, Vi Cap de Barbaria, Peix Sec, Pa Can Manolo i Sobrassada de la Carnissera San Francisco. Ca na Platera hi col·labora com a restaurant i com a productor d’oli.
Així mateix, s’han desplaçat fins a Madrid Fusión dos professors i dos alumnes del mòdul d’hostaleria de l’IES Marc Ferrer que seran els encarregats de les degustacions.
Deixa una resposta
Heu d'iniciar la sessió per escriure un comentari.