
Jorge Brazalez, presenta el seu llibre de receptes
El jove granadí ex-jugador del Formentera, va guanyar el popular concurs de televisió Masterchef 5 i una setmana després ja posa a la venda un recull de receptes que descriu com a “diferents i que poden ser re interpretades pel lector”.
Algunes de les propostes ja van aparèixer durant el programa com la “vedella en crema de porro i salsa de dàtils, el gaspatxo de xirimoies, Anyell “Al-Andalus” i el postre “El petó de Jorge”.
En la presentació Brazalez va dir que les seves receptes prenen sabors de la seva infantesa, la seva família i orígens andalusos, que es nota per exemple en l’ús de les especies, les ametlles o l’anyell.
També la mel té un protagonismes especial, ja que el seu pare es dedicava a l’apicultura com a hobby.
Brazalez continua vinculat a Formentera ja que treballa en un restaurant de la nostra illa
Deixa una resposta
Heu d'iniciar la sessió per escriure un comentari.