TOP
Ana Juan, Joan Antoni Ferrer (Fonda Platé) i Pep Mayans.

La ‘quesadilla’ de la Fonda Platé guanya el premi al millor ‘pintxo’

La ‘quesadilla’ de la Fonda Platé s’ha emportat el premi a la millor proposta de la campanya Sa Ruta des Pintxos, un circuit gastronòmic organitzat per la Pimef amb el suport de l’àrea de Comerç del Consell, amb el propòsit d’animar les jornades prèvies a les festes de Nadal i les festivitats en si. El premi per a l’establiment guardonat és una visita per a dos persones al museu del vi Vivanco a la Rioja, amb un sopar i dos nits d’hotel.
El president de la Pimef, Pep Mayans, i la presidenta del Consell i consellera de Comerç, Ana Juan, van lliurar ahir els premis, que també han guardonat amb un xec de mil euros a Ignacio Javier Canet, després de guanyar el sorteig entre les 38 persones que havien tastat pintxos en tots els establiments adherits a la campanya. Miguel Escandell Torres ha obtingut el segon premi, dotat amb un sopar en un dels 13 bars i restaurants des Pujols, Sant Francesc i Sant Ferran que han participat en la ruta.
Balbina Yern Torres ha guanyat el tercer premi i podrà gaudir d’un lot de vins del celler Vivanco. Stefano Rovisi ha aconseguit el quart premi, consistent en un assortiment de Ginebra F de Formentera i Vermut Migjorn.
Fonts de la patronal han declarat que ‘Sa Ruta des Pintxos’ d’enguany ha tengut una “bona acollida malgrat que durant les festes nadalenques es va notar que molts residents havien marxat fora de l’illa”.

 

 

 

 

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES