TOP
Pep de n’Agustí, amb botelles de Sa Tanca des Clot, a Ràdio Illa.

L’oli de Sa Tanca des Clot aconsegueix el segell ecològic

Pep Costa Juan, Pep de n’Agustí, explica que després de tres anys de gestions ha aconseguit el certificat ecològic per a l’oli d’oliva que elabora sota la marca de Sa Tanca des Clot. Costa assenyala que ja ha completat la meitat de la collita, que enguany serà de menys de 7 tones, és a dir, per sota del 50% de l’obtinguda l’any passat. Segons l’agricultor, que no ha patit problemes de plagues, aquesta caiguda és per mor dels cicles vitals de les oliveres i per les altes temperatures registrades aquest estiu.

A més, aquest productor d’oliva piqual, cornicabra i arbequina assegura que el fet de no tenir unes instal·lacions de conservació de l’oliva i un trull d’oli a Formentera i haver d’enviar la matèria primera a Eivissa, complica, encareix i suposa un perill per al procés d’elaboració.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES