Nandu Jubany es queda Es Còdol Foradat
El Restaurant Es Còdol Foradat, especialitzat en gastronomia formenterera i situat a la costa de Migjorn, serà gestionat pel cuiner Nandu Jubany a partir de la temporada turística 2020. La família de can Xicu Campanitx, que ha portat l’establiment els darrers 30 anys amb dos generacions diferents, ha arribat a un acord amb el cuiner català, que manté una estrella Michelin des de fa 21 anys.
L’establiment, afectat per la delimitació costanera, serà arrendat durant 10 anys amb possibilitat d’ampliar el termini. Jubany, que des de 2016 ja compta amb un altre restaurant a l’illa, el Can Carlitos de la Savina, fa 15 anys que estiueja a Formentera, de la qual se’n confessa “enamorat”.
Seguirà sent Es Còdol Foradat
En declaracions a Ràdio Illa el cuiner català ha assegurat que “mantindrà el nom i el tipus de cuina des Còdol Foradat” i afegirà especialitats de la cuina balear “com la caldereta”. Malgrat que la seva intenció és que el dia a dia del restaurant sigui gestionat per professionals de la seva confiança, Jubany assegura que vendrà a Formentera “una vegada per setmana, per supervisar la marxa de l’establiment, ajudar i resoldre dubtes”.
El català, que també ostenta quatre Sols de la Guia Repsol, ha avançat que la seva voluntat és que el nou Còdol obri les portes “abans de la Mitja Marató” (16 de maig), probablement “la darrera setmana d’abril” i “fer el possible per mantenir-lo en servei fins al Nadal”.
En el 2020 Jubany està vivint un idil·li amb les Pitiüses, ja que enguany també obrirà un establiment a Santa Eulària des Riu, el Can Carlitos Eivissa.
Es Arenals i Es Còdol
Després de l’arrendament del Restaurant Es Arenals per part de Pachá, la nova etapa des Còdol Foradat representa el segon establiment tradicional de Formentera que canvia de gestors en pocs mesos.
Deixa una resposta
Heu d'iniciar la sessió per escriure un comentari.
Pingback: Nandu Jubany: "Volem que Es Còdol Foradat segueixi sent un restaurant per la gent de Formentera" | RadioIlla Notícies Formentera