Prenem el pols al sector de la restauració: “Notem certa intranquil·litat per Formentera entre els turistes”
Com solem fer cada any en aquestes èpoques, quan ja ens apropem a l’equador de la temporada turística, hem volgut saber d’alguns restauradors de l’illa, situats a diversos punts de l’illa i ja consolidats d’anys, les seves impressions sobre l’exercici d’enguany. Ens han acompanyat en Toni Ribas ‘jai’ de Sa Platgeta, en Joan Tur ‘den Jai’ des Pinatar, en Giuseppe Fazzani, del Pan per Focaccia i l’Art Cafè, i en Toni Mayans ‘des Pla’ del Vogamarí. Han comentat sobre les tendències d’enguany, el perfil del client, la concentració de feina en moments determinats, el condicionat de la meteorologia. També han parlat d’altres qüestions com l’excessiva oferta, la manca i cost del personal, la falta d’aparcament i l’estat de cert mobiliari en algunes zones, entre moltes altres qüestions.
Podeu escoltar la conversa sencera aquí:
Deixa una resposta
Heu d'iniciar la sessió per escriure un comentari.