TOP
En Joan Costa Ferrer, acompanyat pels caps de cuina del Sol Post, Marco Rivas i Armand Vidal, i també d’en Víctor Torres, gestor dels restaurants Les Magnòlies i Quirat

Quan a Formentera ens visiten estrelles Michelin

Ja fa temps que el restaurant Sol Post a Cala Saona, es va col·locar en un dels punts neuràlgics de l’alta cuina de Formentera. Enguany continuen confiant, un any més, pels caps de cuina Armand Vidal i Marco Rivas, amb un menú únic que ofereixen cada dia excepte dimarts de les 20 h a les 22 h. Aquesta nit, però, een Joan Costa Ferrer, redobla l’aposta, organitzant un menú a sis mans, amb la presència d’en Víctor Torres, que té damunt les seves espatlles dues estrelles Michelin defensades durant anys al capdavant dels restaurants Les Magnòlies, a la localitat gironina d’Arbúcies, i Quirat, a Barcelona. Avui en Víctor ens ha acompanyat al De far a far, explicant-nos la història d’aquests restaurants i la seva col·laboració amb el Sol Post.
Al migdia només quedava una taula de dos per aquesta experiència gastronòmica vespertina a Cala Saona.

Podeu escoltar la conversa secnera clicant a aquest enllaç:

 

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES