TOP
Toni Mayans, ‘Toni des Pla’ i Toni Ribas, ‘Toni Jall’.

Revelam el secret de l’arròs de matances d’en Toni Jai i en Toni des Pla

Toni Mayans, ‘Toni des Pla’ (del Restaurant Vogamarí), i Toni Ribas, ‘Toni Jai’ (del Restaurant Sa Platgeta), ens expliquen la seva recepta de l’arròs de matances, un plat tradicional per rebre l’època del fred a Formentera. Ambdós cuiners han impartit el taller de cuina que es portà a terme el passat dimecres i que ha set organitzat l’Associació Gastronòmica es Forn en col·laboració de l’àrea insular de Patrimoni.

El següent taller, on podrem aprendre a fer la salsa de Nadal, s’impartirà el 21 de desembre a les 17 h a l’aula de cuina de l’IES Marc Ferrer. Les places són limitades i les persones interessades heu d’enviar un correu electrònic a coneixpatrimoni@conselldeformentera.cat. Una vegada inscrites, rebreu un correu electrònic de confirmació.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES