“Sempre m’han dit que faig molt bons arrossos”
Pepe Serra, de l’Hotel i Restaurant Maysi de Migjorn, ha set seleccionat, us ho explicàvem fa uns dies, entre els 50 millors cuiners d’arròs de tot l’estat. Els cinquanta cuiners triats faran els seus arrossos el pròxim dia 16 d’octubre a l’Albufera valenciana. Es tracta d’una cita organitzada per segon any consecutiu per Edu Torres, propietari dels arrossos ‘Molino Roca’, amb 120 anys d’història, i que té com a objectiu retre homenatge als llauradors i a un plat on conviuen tradició i avantguarda.
Aquest matí en Pepe ha passat pel De far a far per parlar d’arrossos, paelles i bons aliments. També dels seus primers records culinaris, dels seus inicis en els fogons i, finalment, ens ha confessat algun secret per fer un bon arròs.
Podeu escoltar l’entrevista sencera aquí:
Deixa una resposta
Heu d'iniciar la sessió per escriure un comentari.