TOP
Els clients opten a premis en efectiu i en productes.

Torna Sa Ruta des Pintxos: del 24 al 26 d’abril i de l’1 al 3 de maig a Sant Ferran, es Pujols i Sant Francesc

La PIMEF organitza juntament amb ABRO (Associació de Bars, Restaurants i Oci nocturn de Formentera) la cinquena edició de Sa Ruta des Pintxos. Onze establiments participen en aquesta iniciativa en la qual es podran degustar idees originals que enalteixen la gastronomia de Formentera, segons informa la patronal en un comunicat.

Funcionament
Cada bar o restaurant que participa oferirà als seus clients un preu únic que consta de dues opcions:
• Pintxo + beguda: 4€
• Només Pintxo: 2.50€

Aquesta V edició tendrà lloc durant dos caps de setmana, el dijous 24, el divendres 25 i el dissabte 26 d’abril, i el dijous 1, el divendres 2 i el dissabte 3 de maig. Igual que en la passada edició, els dies s’han repartit pels pobles que tenen establiments participants, amb la qual cosa els clients podran fer la ruta a partir de les 20.00 h en els següents dies:

• Dissabte 26 abril i divendres 2 de maig en Sant Ferran en: Trastienda Formentera
• Dijous 24 d’abril i el dissabte 3 de maig en Es Pujols en: Sa Volta, Capritxos, Hotel Rosales, Sa Barraca i en Gran Ibérico.
• Divendres 25 d’abril i dijous 1 de maig a Sant Francesc en: Bar Centro, Es Marès, Vanni Jardí de Menjars, Cacio e Pepe i Mar Grossa.

Premis per als clients

En cada establiment hi haurà a la disposició dels clients uns tríptics. Aquells clients que completin la ruta i obtinguin tots els segells de tots els establiments participants podran dipositar el seu tríptic, emplenat amb les seves dades personals, en qualsevol de les urnes que trobarà a la seva disposició.

Els premis per als clients seran els següents:
1r. 500€
2n. Un assortiment de vins dels cellers de Fills de Rivera
3r. Assortit Gin Tònica Schweppes

 

PIMEF ha agraït a l’àrea de Promoció Turística del Consell la seva implicació i ajuda en el desenvolupament de la ruta. A més, la patronal ha agraït la col·laboració dels patrocinadors Can Refrefor, a través de la casa Schweppes, i a Hijos de Rivera a través dels seus cellers Quinta Couselo, Fragas do Lecer i Adega Ponte da Boga. Així mateix, l’organització ha citat en els agraïments la col·laboració en la difusió i publicitat de Ràdio Illa i la guia de restaurants i gastronomia de Formentera Formenterafoodlovers.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES