TOP
El cicle es reprèn dijous vinent a les 17 hores a l’aula de formació del Centre d’Esports Nàutics a la Savina.

Tornen les Xerrades per a famílies 

Dijous vinent, 8 d’octubre, comença el cicle ‘Xerrades per a famílies’, que se celebra per tercer any consecutiu i compta amb la col·laboració de l’Amipa i la FAPA de Formentera.
La primera de les xerrades serà ‘Prevenció d’addiccions digitals i ciberseguretat’, a càrrec de Lluís Mulero, especialista en prevenció de ciberaddiccions i divulgador de solucions de ciberseguretat.
La xerrada es farà a les 17 hores a l’aula de formació del Centre d’Esports Nàutics a la Savina.
Totes les sessions tenen aforament limitat, i cal fer reserva prèvia al correu educaciosocial@conselldeformentera.cat o al telèfon 971 32 12 71.

Espai de millora de la tasca educativa
El titular de Benestar Social, Rafael Ramírez, ha recordat que “l’objectiu d’aquestes xerrades és prevenir el desenvolupament de conductes problemàtiques i donar suport a les famílies i docents de l’illa en les seves respectives tasques”. Ramírez ha assenyalat que enguany hi ha diversos canvis per poder complir amb les mesures de seguretat per mor de la pandèmia, però que la finalitat d’aquest cicle no canvia “Aquestes xerrades són un espai d’informació i formació que permeten millorar la tasca educativa i desenvolupar estratègies que contribueixin a un desenvolupament integral dels infants”.

Consells per a gestionar l’addicció a les pantalles
Lluís Mulero realitza seminaris sobre la matèria en escoles i institucions i és autor del blog habitoscibersaludables.com on fa difusió de millors pràctiques i consells per gestionar les pantalles a les famílies.
En aquesta primera xerrada els assistents coneixeran les eines i estratègies per evitar l’addicció a les pantalles; com definir límits de temps d’ús i defensar-los, o com protegir als fills de continguts nocius i les eines contra el ciberassetjament.
L’addicció a les pantalles és un greu problema que afecta no sols a la sociabilitat dels nostres fills, sinó que també impacta en el seu rendiment escolar. El 20% dels joves són addictes a les pantalles, una addicció que ja està comprometent el seu futur. De fet, el vàmping, distorsió del descans a causa de la tecnologia, és ja un dels principals motius d’abandonament escolar.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES